FITUR

Mesin

Printer pesawat

Rupa-rupa konfigurasi sirah cetak, Ricoh, Konica. Sistem otomatis presisi tinggi. Ditingkatkeun sistem anti tabrakan. Anggo téknologi curing suhu tiis LED, umur jasa langkung lami, konsumsi énérgi anu langkung handap. Sistem alarm tingkat mangsi calakan.

A variety of print head configuration, Ricoh, Konica. High precision automatic system. Enhanced anti-collision system. Use LED cold temperature curing technology, longer service life, lower energy consumption. Intelligent ink level alarm system.

MÉTODE ALAT MESIN BISA Mitra

Kalayan anjeun unggal léngkah.

Tina milih sareng ngonpigurasikeun anu leres
mesin pikeun padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan pameseran anu ngahasilkeun kauntungan anu jelas.

profil

Kumpeni

Guangzhou MSERIN Technology Co., Ltd. ngumpulkeun bakat luhur sareng sumber daya téknis dina industri percetakan inkjet domestik, ngalangkungan industri sapertos cangkang telepon sélulér, bungkusan kosmetik, kaca, logam, lantai kai, langit-langit, témbok tukang, tanda iklan, bungkus anggur sareng bungkusan téh. Paménta pikeun nyetak warna mangrupikeun dasar, fokus kana R&D, manufaktur sareng promosi kualitas luhur, stabilitas tinggi, sareng peralatan percetakan hemat biaya.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Peluncuran LED UV Anyar - 9060

    Inovasi pikeun sajarah percetakan digital. Kéngingkeun Pasar Global Sareng UV LED Printer. Printer Mserin anyar, aya pasar percetakan global anu luar biasa pikeun ngetok. Pasar didorong ku pertumbuhan anu luar biasa dina hiasan bumi témbok tukang sareng industri Iklan. T ...

  • Aplikasi Inovasi Aplikasi kreatif pikeun kasus telepon

    Solusi LED UV Printer dina Widang Kasus Telepon Anjeun dina tempat anu pas pikeun mesin cetak telepon. Naekeun Usaha Percetakan Kasus Telepon Anjeun Ayeuna! Anjeun pasti bakal mendakanana di Mserin. Kami produsén printer UV di Guangzhou, Cina. Telepon pang anyarna katingali lumayan ...

  • Solusi LED UV Printer dina Widang Akrilik

    Acrylic ngagaduhan permukaan percetakan anu lancar sareng tékstur sareng gambar anu dicitak gaduh warna anu cerah, janten seueur dianggo pikeun plang akrilik, pigura poto, papan tampilan, panto panto, papan jalan, papan publisitas, sareng sajabana Solusi percetakan anu saé tiasa memaksimalkan nilai prod ...

  • brands
  • brands
  • brands
  • brands
  • brands
  • brands